Portföljteori

Ska på bandyfinal på söndag, men jag är lite osäker på vad portföljen egentligen skall/bör innehålla. Utrustning för att hålla sig varm nöjd och glad osv. Viss säkerhetsutrustning kanske också är lämpligt (spade och vindsäck), det kan ju bli kallt. Vikten bör ju vara hanterlig och volymen är begränsad. Det kanske finns UL-portföljer. Hur lätt kan en thermos bli?

Här lär det iallafall finnas både åsikter och tips. Få se exempel på den ultimata portföljen!
/Erik
 
Termosens innehåll kan göras lättare genom att man späder ut kaffet med någon vätska som har lägre densitet än vatten.
 
Den ultimata UL-strategin är ju naturligtvis att inte ta med sig någon portfölj alls!? Fast lite god lågdensitestvätska är ju aldrig fel (favoriten just nu är Bowmore)!

/p-a
 
eriksjoberg; sa:
Viss säkerhetsutrustning kanske också är lämpligt (spade och vindsäck), det kan ju bli kallt. Vikten bör ju vara hanterlig och volymen är begränsad. Det kanske finns UL-portföljer. Hur lätt kan en thermos bli?
Det mesta är redan sagt. En riktig bandyöverlevare klarar sig på en UL-thermos med allt-i-ett-blandning av kaffe och livets vatten. Socker kan ingå om du inte räknar dig till finsmakarnas skara. Med en sån termos behöver du varken spade eller vindsäck (när termosen är tom kan du varken gräva eller hitta öppningen i säcken, matchen är förbi och du fryser definitivt inte).

Frågan är om inte en Camelbackpåse med isolerad slang är det mest UL du kan hitta. Då slipper du dessutom göra halvböjar för att nå ned i portfolion. Näst efter portföljen är förstås den stickade toppluvan bandyattiralj numero due.
 

Njutvandringar att längta till

Platåberget Billingens unika natur och fina vandringsleder lockar vandringsentusiaster året om.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg