Påläggstips

Om ni har vägarna till Norge kan jag tipsa om portionsförpackat pålägg av leverpastej och makrill i tomat. Varje förpackning väger 22 g och sälgs i 6-pack. Hållbarhet i 3-4 år i rumstemperatur. Dessa köptes på matvarukedjan Kiwi och kostar dryga 20-lappen.
 

Bilagor

  • Stabburet.jpg
    Stabburet.jpg
    43.2 KB · Visningar: 740
Ah såna där makrillsburkar fick vi i matpåsarna i lumpen, minns det som väldigt gott. Men det var säkert en viss hunger som spelade in också :)
 
Finns liknande i sverige på vanliga större matbutiker,. Brukar va patéer med kyckling, höns och liknande. står ibland vid utländska produkterna.
 

Vandrat på ett platåberg? Upptäck Billingens unika landskap!

Njutvandra året om i fantastisk natur med böljande sluttningar och dramatiska klippavsatser – bara ett stenkast från Skövdes centrum.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg