Påläggstips

Om ni har vägarna till Norge kan jag tipsa om portionsförpackat pålägg av leverpastej och makrill i tomat. Varje förpackning väger 22 g och sälgs i 6-pack. Hållbarhet i 3-4 år i rumstemperatur. Dessa köptes på matvarukedjan Kiwi och kostar dryga 20-lappen.
 

Bilagor

  • Stabburet.jpg
    Stabburet.jpg
    43.2 KB · Visningar: 737
Ah såna där makrillsburkar fick vi i matpåsarna i lumpen, minns det som väldigt gott. Men det var säkert en viss hunger som spelade in också :)
 
Finns liknande i sverige på vanliga större matbutiker,. Brukar va patéer med kyckling, höns och liknande. står ibland vid utländska produkterna.
 

Njutvandringar att längta till

Platåberget Billingens unika natur och fina vandringsleder lockar vandringsentusiaster året om.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg