Var på vildmarksmässan i helgen. Mycket man ville ha... Kom därifrån med "På en låga" av Karin Sundqvist. Jättefin bok med nya idéer men... Blev lite besviken över att det nästan bara var paddlingsmat, dvs när man har möjlighet att ha med sig nästan vad som helst. Det blir svårt om man är ute och vandrar att ha med sig kycklingfiléer, ägg och sparris.
Nu undrar jag om någon har hittat en kokbok som är mer inriktad på vandring, dvs när man måste bära med sig allt i rumstemperatur. Ska upp med sambon på hans första vandring i sommar. Jag får nog bara en chans att få honom fjällbiten så jag jagar alla fördelar jag kan få. Mat är ju ett säkert tips till killars hjärta
Gärna tips på någon bok som man fortfarande kan få tag på. Har för mig att det kom ut en bok för 5-10år sedan men den verkar helt omöjlig att köpa.
Tack på förhand!
Nu undrar jag om någon har hittat en kokbok som är mer inriktad på vandring, dvs när man måste bära med sig allt i rumstemperatur. Ska upp med sambon på hans första vandring i sommar. Jag får nog bara en chans att få honom fjällbiten så jag jagar alla fördelar jag kan få. Mat är ju ett säkert tips till killars hjärta
Gärna tips på någon bok som man fortfarande kan få tag på. Har för mig att det kom ut en bok för 5-10år sedan men den verkar helt omöjlig att köpa.
Tack på förhand!