• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Outside?

Ni som prenumererar på Outside(svenska), har ni fått 2-05?
Skulle komma 15april, men jag har då inte sett skymten av den. Varken i brevlådan eller i affären.
 
Inte ett spår av den på deras egen webblats heller. Allt man hittar är att den skulle kommit den 19/4, Inget om förseningar, inga andra nyheter.
 
Förnya prenumerationen...

De skickade inbetalningkort och så'nt för att jag skulle förnya prenumerationen för ett tag sedan men det då det bl.a. var det första livstecknet på länge så valde jag att avstå...
 
Dem verkar ha vaknat på Outside-redaktionen...Jag fick nummer två i lådan idag! :)
 
Det senaste numret kan ha tagit tid för att de korrläst lite noggrannare misstänker jag. Faktum är att jag retat mig fett på stavfel och en lay-out som gjort att rubriker och annan text iblnad varit oerhört svårläst.
Tyckte nog att det var bättre denna gång. Det fanns stavfel, men mindre än tidigare tyckte jag. Från katastrofkvalitetsnivå till en nivå som nästa är godkänd med den rätt schyssta ämnesinriktningen som viktig draghjälp.
 
Re: Outside

telejohnny; sa:
Hittade detta på nätet angående outside: http://www.sportfack.se/05/index.php?a=news&view=689
Det verkar som att förlaget som ger ut Outside har gått i konkurs. Någon som vet hur det påverkar fortsatt utgivning?

Jag vet inget om detta mer än vad som står i länken ovan. Jag tycket också att nummer 2 2005 innebar en kvalitetshöjning för svenska Outside och en omorientering bort från det flashiga och ytliga som kännetecknade den första årgången.

Det är nog inte helt lätt att räkna hem nya tidningar inom friluftsliv även om branschen omsätter allt mer på prylar och tidningarna innehåller en hel del annonser.

Thure
 
Re: Outside

telejohnny; sa:
Hittade detta på nätet angående outside: http://www.sportfack.se/05/index.php?a=news&view=689
Det verkar som att förlaget som ger ut Outside har gått i konkurs. Någon som vet hur det påverkar fortsatt utgivning?

Jag sökte på "ROC media" på Bolagsverket https://snr.bolagsverket.se/default.htm

Och fick 2 träffar
556546-8856 ROC Media AB som är ett aktiebolag och
9 461023-1930-002 Roc Media som är en enskild firma
bägge med säte i Stockholm. Ingen av dessa var satt i konkurs eller likvidation.

Per Brune