Det "iranska" köket kommer med stor sannolikhet från Kina. Här är ett ganska snarlikt: http://www.ebay.com/itm/Ultralight-...144?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2598816a50
Ett experiment du kan göra med cruxköket, om du är lite försiktig, är att vända på tuben när lågan brinner (Den gasol som är i vätskeform rinner in i brännaren och omvandlas till gas pga värmen). Om det plötsligt blir betydligt bättre effekt då så kan du konstatera att det är något som begränsar flödet i brännaren. Det kan handla om ett fabrikationsfel, eller en medveten konstruktion från tillverkaren för att spara gas.
ja allt kommer väl sannolikt från kina i dessa dagar =)
jag testade att vinkla tuben när lågan brann och stora lågor slog upp.
nu när allting svalnat ordentligt är det förvånandsvärt nog ännu sämre drag i cruxen, det är bara pyttesmå blå lågor som kommer ur den med max effekt påvridet. det får bli att returnera den.