När jag är ute kör jag med s.k. FBC (Freeze Bag Cooking) vilket är väl samma som att ompaketera din vanliga frystorkade mat som är köpt i butiken.
Förvarar maten i vanliga Zip-lock påsar som finns att köpa på en välsorterad mataffär.
Det enda som de inte håller bra är mat som innehåller oljor om man som mig fick den briljanta idén att käka couscous och pesto. Peston ompackades i vanliga fryspåsar och knöts ihop men läckte och då höll inte zip-lock påsen heller tätt...
Men, kör man inget sådant så är de väldigt smidiga att laga mat i.
Förvarar maten i vanliga Zip-lock påsar som finns att köpa på en välsorterad mataffär.
Det enda som de inte håller bra är mat som innehåller oljor om man som mig fick den briljanta idén att käka couscous och pesto. Peston ompackades i vanliga fryspåsar och knöts ihop men läckte och då höll inte zip-lock påsen heller tätt...
Men, kör man inget sådant så är de väldigt smidiga att laga mat i.