Hej
Jag skall för första gången under mitt 30 åriga liv vara ute i naturen utan tillgång till alla bekvämligheter.
Jag och en kompis skall på en kayaktur i skärgården runt Dalarö (Sthlm) som sträcker sig 3 dagar.
Vi har försökt googla svar på de mesta av våra frågor vad gäller utrustning m.m.
Vi har med stormkök och lite tillbehör, funderar på att köpa med lite frysmat, men målet är att få upp lite fisk att äta.
Vad är lämpligt i matväg att ha med, främst i frukostväg. Skall det förvaras på något sätt förutom torrt?
Gröt borde ju gå bra, dvs havregryn, med lite tur finns det blåbär första veckan i aug att plocka till gröten. Honung, håller det sig? Kaviar och räkost?
Är det värt trublen är försöka få med ägg, de borde iaf hålla några dagar, bara de inte går sönder. Eller om man kokar dem innan man åker ut?
Vad äter ni till frukost? Skall man få i sig mer av fett/kolhydrater än i vanliga fall?
Tack för hjälpen
Jag skall för första gången under mitt 30 åriga liv vara ute i naturen utan tillgång till alla bekvämligheter.
Jag och en kompis skall på en kayaktur i skärgården runt Dalarö (Sthlm) som sträcker sig 3 dagar.
Vi har försökt googla svar på de mesta av våra frågor vad gäller utrustning m.m.
Vi har med stormkök och lite tillbehör, funderar på att köpa med lite frysmat, men målet är att få upp lite fisk att äta.
Vad är lämpligt i matväg att ha med, främst i frukostväg. Skall det förvaras på något sätt förutom torrt?
Gröt borde ju gå bra, dvs havregryn, med lite tur finns det blåbär första veckan i aug att plocka till gröten. Honung, håller det sig? Kaviar och räkost?
Är det värt trublen är försöka få med ägg, de borde iaf hålla några dagar, bara de inte går sönder. Eller om man kokar dem innan man åker ut?
Vad äter ni till frukost? Skall man få i sig mer av fett/kolhydrater än i vanliga fall?
Tack för hjälpen