• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Nya Kinderschokolade.

Don't mention the war!

Boludo; sa:
Visst är det konstigt, Sachsaren, att det fortfarande finns så många som måste nämna nazi-tiden när något tyskt kommer på tal. Det finns ju så mycket annat att nämna, som DKW, DDR, RAF, Oktoberfest, Fasching, Helmut och Franz Josef, men det enda man tänker på är Adolf och hans gäng. Synd, tycker jag.

Men... nu såg ju grabben knappast ut som en plåtig DKW eller en skäggig RAF-terrorist.
Han såg ju ut som en praktpreussare! (Precis som Kalle på kaviartuben, för övrigt)

Kommunikation handlar om tydliga mentala bilder. Nazistbarn ger tydliga mentala bilder.
 
Stampande kommunistiska katter?

På den italienska sidan som Sachsaren länkade till står det mitt i texten "stampo cattocomunista". Det tyder ju på förbindelser åt andra hållet... Är det någon som vet vad det kan betyda?