Hej ni,
ibland laga jag maten eller förbereda maten redan hemma och rätt ofta vill jag bara ta med en del av råvaror ur en större förpackning. Som förvaring för det använder jag alltid fryspåsar eller gamla glassbehålare och liknande. Men jag söker någon slaggs blandning mellan det då jag inte gillar att det bli så mkt skräp med alla fryspåsar man har med sig, och hårda behållare gillar jag inte då de ofta är för stora och forma sig inte runt maten/i min packning och min packningsstorlek inte minska efter jag har förbrukat maten.
Vad använder ni för att få med ut eran mat? Läste om zip påsar men klara de av att hålla kvar t.ex oljor man har i en färdiggjort sallad och liknande eller bli det bara kladdig? och kan man diska ur de ordentlig för att återanvända igen?
ibland laga jag maten eller förbereda maten redan hemma och rätt ofta vill jag bara ta med en del av råvaror ur en större förpackning. Som förvaring för det använder jag alltid fryspåsar eller gamla glassbehålare och liknande. Men jag söker någon slaggs blandning mellan det då jag inte gillar att det bli så mkt skräp med alla fryspåsar man har med sig, och hårda behållare gillar jag inte då de ofta är för stora och forma sig inte runt maten/i min packning och min packningsstorlek inte minska efter jag har förbrukat maten.
Vad använder ni för att få med ut eran mat? Läste om zip påsar men klara de av att hålla kvar t.ex oljor man har i en färdiggjort sallad och liknande eller bli det bara kladdig? och kan man diska ur de ordentlig för att återanvända igen?