När jag käkar lunch på mina vinterturer vill jag göra det så enkelt som möjligt med så mycket energi som det går. Tänkte om man kunde få lite tips på vad ni har med på era vinterturer.
Mian erfarenheter:
Förr körde jag med smörgås och varma koppen. Men tycker det är lite omständigt att breda smörgås på morgonen med stenhårt smör. Eller frysen kaviar. Så det la jag av med.
Sedan gick jag över på choklad till lunch ala Monsen lunch. Men det bara gjorde att jag drabbades av sockerfall på e.m. Synd för det var lätt att få i sig.
En termos det har jag alltid med mig, och varma koppen. Men vad till? Är inne på att baka kanelbullar. Det torde väl vara hyfsat med energi i. Eller vad tror ni?
En lätt och enkel lunch som man kan få i sig fast vädret är uselt. Låt höra era erfarenheter.
Hasse
Mian erfarenheter:
Förr körde jag med smörgås och varma koppen. Men tycker det är lite omständigt att breda smörgås på morgonen med stenhårt smör. Eller frysen kaviar. Så det la jag av med.
Sedan gick jag över på choklad till lunch ala Monsen lunch. Men det bara gjorde att jag drabbades av sockerfall på e.m. Synd för det var lätt att få i sig.
En termos det har jag alltid med mig, och varma koppen. Men vad till? Är inne på att baka kanelbullar. Det torde väl vara hyfsat med energi i. Eller vad tror ni?
En lätt och enkel lunch som man kan få i sig fast vädret är uselt. Låt höra era erfarenheter.
Hasse