Bröd med allt.
Våra standardluncer måste lagas. Så vi ägnar en förmiddag när det ösregnar åt att fylla frysen. Piroger i alla former är vår ena lunchvariant. Recept finns visst här på forumet, såg jag. Den andra standardvarianten är bröd med allt. Vanlig jäsdeg, platta ut (avlånga för grillkorv, runda för köttfärsfyllning ed.), lägg i fyllning, vik ihop och grädda. "Riktigt" bröd håller lite bättre än pirogdeg har vi upptäckt. Vi stoppar in även grönsakerna i brödet, kan tilläggas. Enkelt, okladdigt och tillräckligt vanligt för att både egna och gästande barn ska äta utan knot. MVH Anna
Våra standardluncer måste lagas. Så vi ägnar en förmiddag när det ösregnar åt att fylla frysen. Piroger i alla former är vår ena lunchvariant. Recept finns visst här på forumet, såg jag. Den andra standardvarianten är bröd med allt. Vanlig jäsdeg, platta ut (avlånga för grillkorv, runda för köttfärsfyllning ed.), lägg i fyllning, vik ihop och grädda. "Riktigt" bröd håller lite bättre än pirogdeg har vi upptäckt. Vi stoppar in även grönsakerna i brödet, kan tilläggas. Enkelt, okladdigt och tillräckligt vanligt för att både egna och gästande barn ska äta utan knot. MVH Anna