Använd köket och laga mat hemavid några gånger så att du ser att det fungerar med den typiska maten du tänker använda. Grytor som bränner vid hela tiden (typ dom med kylflänsar eller är i ren titan...) och kök som inte går/svår att finjustera lågan (typ bensinkök/förgasarkök) och kan inte sjuda-svagkoka (för gröt/ris/pasta) är inge kul att ha om du har högre matambitioner än att enbart koka vatten för att blöta upp torrfodret...
(prova att koka managrynsgröt så får du snart en uppfattning hur det går - du ser hur bränt det är i botten och hur lätt det är att få bort detta när du diskar grytorna efteråt, samt rensa köket efter överkoket av mjölken - som nästan garanterat sker första gången - och gör disken i kallt vatten... ;-) )
kort sagt - träna i att använda köket innan du är ute på tur och inte har ork, tid och lust med strul och krångel.
(prova att koka managrynsgröt så får du snart en uppfattning hur det går - du ser hur bränt det är i botten och hur lätt det är att få bort detta när du diskar grytorna efteråt, samt rensa köket efter överkoket av mjölken - som nästan garanterat sker första gången - och gör disken i kallt vatten... ;-) )
kort sagt - träna i att använda köket innan du är ute på tur och inte har ork, tid och lust med strul och krångel.