Förmodligen har ni fått frågan om hur man gör fnöske.
Jag är ny här och frågar nu samma sak.
Hur gör man Fnöske?
Jag har Björk-ticka hemma (lite torkad och hoppas att det inte gör någonting)
Jag har skurit bort den hårda överdelen. Men sedan då???
Hur vet jag vad det är som jag ska använda och inte??
Och hur gör jag?
Har hört att man ska använda salpeter (vilket jag alltid har hemma som konserveringsmedel i bakvärk).
Men hur gör jag??
Jag är ny här och frågar nu samma sak.
Hur gör man Fnöske?
Jag har Björk-ticka hemma (lite torkad och hoppas att det inte gör någonting)
Jag har skurit bort den hårda överdelen. Men sedan då???
Hur vet jag vad det är som jag ska använda och inte??
Och hur gör jag?
Har hört att man ska använda salpeter (vilket jag alltid har hemma som konserveringsmedel i bakvärk).
Men hur gör jag??