Hej
Jag är inne på att köpa en frystork likt denna https://sousvide.se/frystork/frystork-harvest-right-professional-xl och göra diverse olika rätter och annan förädling. Därför skulle jag vilja få lite input kring hur andra tänker kring en "premium" produkt av frystorkade måltider. Tänk er en påse Blå Band eller Norsk Turmat men med råvaror från till stor del Sverige, om inte så någon form av miljö/Fairtrade/eko märkning ,mycket mer kryddor samt något större portioner kanske ca 800 Kcal
Priset per idag för Norsk Turmat ligger på 109 (Naturkompaniet) och Blå Band 99 (Engelssons) medans min produkt skulle ligga på ca 199.
Skulle det vara en intressant produkt? Vad skulle behövas för att det skulle bli det?
Jag är inne på att köpa en frystork likt denna https://sousvide.se/frystork/frystork-harvest-right-professional-xl och göra diverse olika rätter och annan förädling. Därför skulle jag vilja få lite input kring hur andra tänker kring en "premium" produkt av frystorkade måltider. Tänk er en påse Blå Band eller Norsk Turmat men med råvaror från till stor del Sverige, om inte så någon form av miljö/Fairtrade/eko märkning ,mycket mer kryddor samt något större portioner kanske ca 800 Kcal
Priset per idag för Norsk Turmat ligger på 109 (Naturkompaniet) och Blå Band 99 (Engelssons) medans min produkt skulle ligga på ca 199.
Skulle det vara en intressant produkt? Vad skulle behövas för att det skulle bli det?