Hej,
Jag har efter några försök fortfarande inte lyckats tillaga Real-mat rätt.
Jag har vid tillfällena öppnat påsen och blandat om lite i ingredienserna, kokat upp vatten med vattenkokare och sedan häll upp till sträcket i påsen. Blandat och sedan stängt påsen. Sedan har jag väntat i upp till 15 min.
Trots den proceduren så är det alldeles för mycket pasta som fortfarande knastrar mellan tänderna och är otillagat.
Är det någon som har liknande erfarenheter och har ni några tips hur man gör om gör rätt?
Jag har de gånger jag ätit maten också vaknat upp på natten med magknip. Är det troligt att det hör ihop med den ofärdiga maten eller tål jag bara inte REALmat?
mvh
cake
Jag har efter några försök fortfarande inte lyckats tillaga Real-mat rätt.
Jag har vid tillfällena öppnat påsen och blandat om lite i ingredienserna, kokat upp vatten med vattenkokare och sedan häll upp till sträcket i påsen. Blandat och sedan stängt påsen. Sedan har jag väntat i upp till 15 min.
Trots den proceduren så är det alldeles för mycket pasta som fortfarande knastrar mellan tänderna och är otillagat.
Är det någon som har liknande erfarenheter och har ni några tips hur man gör om gör rätt?
Jag har de gånger jag ätit maten också vaknat upp på natten med magknip. Är det troligt att det hör ihop med den ofärdiga maten eller tål jag bara inte REALmat?
mvh
cake