Hej!
Var för en tid sedan ute och tältade och fiskade. Tidigt på morronkvisten nappade det friskt. Flera abborrar togs upp. Då vi inte hade lust på abborre till frukost uppstod problemet hur vi skulle förvara dom tills kvällen. Ska sägas att det var ca 25 grader varmt.
Jag dödade fiskarna och la dom i en plastpåse med hyfsat kallt sjövatten, detta gick ju bra men finns bättre metoder? Ska man förvara dom levande? Ska man rensa dom direkt?
Låt säga att man vill äta dom först nästa dag, hur förvarar man dom på bästa sätt?
Nån som har nåt tips?
Var för en tid sedan ute och tältade och fiskade. Tidigt på morronkvisten nappade det friskt. Flera abborrar togs upp. Då vi inte hade lust på abborre till frukost uppstod problemet hur vi skulle förvara dom tills kvällen. Ska sägas att det var ca 25 grader varmt.
Jag dödade fiskarna och la dom i en plastpåse med hyfsat kallt sjövatten, detta gick ju bra men finns bättre metoder? Ska man förvara dom levande? Ska man rensa dom direkt?
Låt säga att man vill äta dom först nästa dag, hur förvarar man dom på bästa sätt?
Nån som har nåt tips?