Inför årets fjälltur torkade jag nästan all mat själv till 3 personer/8 dagar.
Enkelt, Billigt, lätt och framför allt väldigt gott.
Var lite orolig för hur det skulle fungera men det överaskade mig på alla plan. Det enda som är lite besvärligare är att laga maten på plats.. tar ca 20-30 minuter. När jag är i fjällen har jag semester och kan gott sitta på en fjällsluttning och njuta av utsikten för att 20 minuter senare njuta av god mat.
Kan varmt rekommendera att göra din egen mat. Priset blev ca 12kr/port. stor skillnad mot tidigare år då vi nästan bara har käkat färdiga frystorkmat á 70-80 kronor
Bäst resultat fick jag av. Köttfärs, champinjoner, kantareller, paprika, körsbärstomater(tunt skivade) Vitlök, morötter, Lök, purjolök,
Lätt att torka och lätt att tillaga.
Enkelt, Billigt, lätt och framför allt väldigt gott.
Var lite orolig för hur det skulle fungera men det överaskade mig på alla plan. Det enda som är lite besvärligare är att laga maten på plats.. tar ca 20-30 minuter. När jag är i fjällen har jag semester och kan gott sitta på en fjällsluttning och njuta av utsikten för att 20 minuter senare njuta av god mat.
Kan varmt rekommendera att göra din egen mat. Priset blev ca 12kr/port. stor skillnad mot tidigare år då vi nästan bara har käkat färdiga frystorkmat á 70-80 kronor
Bäst resultat fick jag av. Köttfärs, champinjoner, kantareller, paprika, körsbärstomater(tunt skivade) Vitlök, morötter, Lök, purjolök,
Lätt att torka och lätt att tillaga.