Hej!
Jag ska iväg en vecka till "vildmarken" i slutet av juli och tänkte torka köttfärs (eller annat kött om någon har bättre förslag). Dock måste jag torka köttet redan i början av juli då jag är på resande fot konstant i juli. Så mina frågor är:
- Måste det vara färskmalet kött? Funkar det med fryst eller någon dag gammal vakuumpackad?
- Hur förvarar man det torkade köttet bäst efter torkning tills jag ska iväg? Kyl eller frys?
- Vad är lämpligast av nöt- och fläskfärs? Blandfärs kanske?
Med vänlig hälsning
/M
Jag ska iväg en vecka till "vildmarken" i slutet av juli och tänkte torka köttfärs (eller annat kött om någon har bättre förslag). Dock måste jag torka köttet redan i början av juli då jag är på resande fot konstant i juli. Så mina frågor är:
- Måste det vara färskmalet kött? Funkar det med fryst eller någon dag gammal vakuumpackad?
- Hur förvarar man det torkade köttet bäst efter torkning tills jag ska iväg? Kyl eller frys?
- Vad är lämpligast av nöt- och fläskfärs? Blandfärs kanske?
Med vänlig hälsning
/M