Hej
Ska ut på vandring och tänkte försöka göra en laddning Pemmikan.
Har läst på lite men vill gärna ha råd från er som har egen erfarenhet.
Min målsättning är att mitt Pemmikan ska bli så gott som möjligt och om det blir lite dyrare är det helt ok.
Blir det bättre smak med typ ryggbiff eller kan man lika gärna ta fransyska eller liknande?
Vilket typ av fett blir godast? Ett paket ister verkar enklast men bör man köpa nåt från charken istället? Jag vill gärna att Pemmikanet blir åt det mjukare hållet.
Kryddningen då?
Det talas ju om bär vilket låter äckligt i mina öron.
Jag tänker mig salt, peppar, chilli och olika örter, typ timjan. Har någon tips kring detta?
Slutligen undrar jag över dosering.
Hur mycket fett bör jag blanda i? Finns det någon gyllene regel?
Tacksam för all hjälp!
Ska ut på vandring och tänkte försöka göra en laddning Pemmikan.
Har läst på lite men vill gärna ha råd från er som har egen erfarenhet.
Min målsättning är att mitt Pemmikan ska bli så gott som möjligt och om det blir lite dyrare är det helt ok.
Blir det bättre smak med typ ryggbiff eller kan man lika gärna ta fransyska eller liknande?
Vilket typ av fett blir godast? Ett paket ister verkar enklast men bör man köpa nåt från charken istället? Jag vill gärna att Pemmikanet blir åt det mjukare hållet.
Kryddningen då?
Det talas ju om bär vilket låter äckligt i mina öron.
Jag tänker mig salt, peppar, chilli och olika örter, typ timjan. Har någon tips kring detta?
Slutligen undrar jag över dosering.
Hur mycket fett bör jag blanda i? Finns det någon gyllene regel?
Tacksam för all hjälp!