Mitt förslag är en hopfällbar grill o grillbriketter. Den jag använder heter Pop up Grill och väger 1280 gram inklusive väska. Den är bra att ha med vintertid för att få upp elden ovanför snön oavsett om man eldar med ved eller kol.
Jag har visserligen inte gjort våfflor med den, men pannkakor åtskilliga gånger. Smeten har man med sig i termos om det är riktigt kallt. Annars går det bra med pet-flaska. Jag använder stekpanna typ Jägarpanna till pannkakorna.
Det går visserligen med campingkök, men fler kan njuta av grillen, den har ben och kommer upp högre.
Är det djup snö kan det vara bra att ha med en bricka att ställa grillen på.
Brinner länge på grill-briketter.
Kortare på grillkol.
Skall du hålla på i två timmar eller 30 minuter?
/John
Jag har visserligen inte gjort våfflor med den, men pannkakor åtskilliga gånger. Smeten har man med sig i termos om det är riktigt kallt. Annars går det bra med pet-flaska. Jag använder stekpanna typ Jägarpanna till pannkakorna.
Det går visserligen med campingkök, men fler kan njuta av grillen, den har ben och kommer upp högre.
Är det djup snö kan det vara bra att ha med en bricka att ställa grillen på.
Brinner länge på grill-briketter.
Kortare på grillkol.
Skall du hålla på i två timmar eller 30 minuter?
/John