Jo, visst är det tillsatt glutamat jag vill slippa. Lika viktigt är nog att de inte har haft i mjöl i allting. Det gör att maten känns krämigare och ger en (kortsiktig) mättnadskänsla.
Jag har inga vetenskapliga belägg för detta, men det känns som att det är dessa två ingredienser som ger mycket av den trista "frystorkatsmaken".
Realmaten känns inte igen, men de kan ju ha ändrat designen sen 2006.
Får se till att få tag i lite sån och provlaga vid tillfälle.
Fler tips mottages tacksamt!
Det kanske slutar med att jag testar alla glutamat- och mjölfria jag kan hitta och lägger upp recensioner här. Kan ju bli ett bra stöd för minnet...
/OJ
Jag har inga vetenskapliga belägg för detta, men det känns som att det är dessa två ingredienser som ger mycket av den trista "frystorkatsmaken".
Realmaten känns inte igen, men de kan ju ha ändrat designen sen 2006.
Får se till att få tag i lite sån och provlaga vid tillfälle.
Fler tips mottages tacksamt!
Det kanske slutar med att jag testar alla glutamat- och mjölfria jag kan hitta och lägger upp recensioner här. Kan ju bli ett bra stöd för minnet...
/OJ