Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Sigri Sahlin "Torkning av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter" är definitivt den bästa boken på svenska. Den är mycket omfattande och går igenom alla olika livsmedel och hur de ev. skall förbehandlas innan de torkas.
Sigri Sahlin "Torkning av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter" är definitivt den bästa boken på svenska. Den är mycket omfattande och går igenom alla olika livsmedel och hur de ev. skall förbehandlas innan de torkas.
Du har läst Puhonys bok också? För den går också igenom sånt där. Vissa grejer ska t.ex. torkas på hög temperatur (60-70 grader) några timmar, sen lägre (40-45) i 6-7 timmar och slutligen högre igen (60-70) i nån timme.
Du har läst Puhonys bok också? För den går också igenom sånt där. Vissa grejer ska t.ex. torkas på hög temperatur (60-70 grader) några timmar, sen lägre (40-45) i 6-7 timmar och slutligen högre igen (60-70) i nån timme.