Det låter väldigt charmigt med 40 små matlagare som saknar erfarenhet, det blir utspilld mat, bränd mat (vem skall mata dem?). Bättre är att laga maten centralt med bistånd av elever, i rejäla grytor.
Då kan den delen som inte rör i grytor göra något annat och man kan byta köksgäng för diskning och ordningställade efter måltiderna, så att alla får pröva på allt.
Logistiskt sett stämmer allt med TVM, Friluftsfrämjandet eller Scouter. De har erfarenheterna.
Att bygga upp för ett fåtal dagar per termin förefaller vara ologiskt, men jag kan se fel. Har du gott om medel kanske du skall satsa på bättre mat och hyra in någon som är expert på den utfärdens tema, natur etc.
go tur
Då kan den delen som inte rör i grytor göra något annat och man kan byta köksgäng för diskning och ordningställade efter måltiderna, så att alla får pröva på allt.
Logistiskt sett stämmer allt med TVM, Friluftsfrämjandet eller Scouter. De har erfarenheterna.
Att bygga upp för ett fåtal dagar per termin förefaller vara ologiskt, men jag kan se fel. Har du gott om medel kanske du skall satsa på bättre mat och hyra in någon som är expert på den utfärdens tema, natur etc.
go tur