ett par tipps...
För att inte råka ut för en explosiv överraskning med brännaren så måste man låta den kallna innan man fyller på mer bränsle vid ett "långkok". Om man inte gör det är det risk att spriten snabbt förgasas när den möter den heta brännaren och exploderar.
Jag rekommenderar också (som flera andra) att man eldar upp all sprit i brännaren innan man packar ner den. Om det har läckt ut sprit i köket och man inte diskar det innan man lagar mat i det kommer maten att smaka apa p g a denatureringsmedlet i röd-spriten.
Om du har teflonbelagda kärl till köket så lägg gärna en bit kartong ca 1,5 mm tjock mellan delarna, dvs på botten av den stora kastrullen och i botten på stekpannan. Detta gör att köket inte nöter på beläggningen.
För att inte råka ut för en explosiv överraskning med brännaren så måste man låta den kallna innan man fyller på mer bränsle vid ett "långkok". Om man inte gör det är det risk att spriten snabbt förgasas när den möter den heta brännaren och exploderar.
Jag rekommenderar också (som flera andra) att man eldar upp all sprit i brännaren innan man packar ner den. Om det har läckt ut sprit i köket och man inte diskar det innan man lagar mat i det kommer maten att smaka apa p g a denatureringsmedlet i röd-spriten.
Om du har teflonbelagda kärl till köket så lägg gärna en bit kartong ca 1,5 mm tjock mellan delarna, dvs på botten av den stora kastrullen och i botten på stekpannan. Detta gör att köket inte nöter på beläggningen.