• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

En bra friluftsutbildning!

Friluftspedagog

Kjesäters folkhögskola har startat en riktigt bra och bred utbildning med möjlighet att spetsa in dig på dina specialintressen - om du fortfarande söker...
/Jonas Forsmark
 
friluftspedagog

Hej!

Jag går på en nystartad (2004) utbildning på Kjesäters folkhögskola.
Tycker att utbildningen är kanon, den är på 1,5 år och du kombinerar friluftsteknik med pedagogikstudier på Linköpings universitet.
Man får testa på "alla" typer av friluftsaktiviteter och har projektperioder till praktik och egna fördjupningar.
Utbildningen är flexibel och ganska elevstyrd, lärarna står för vägledning. Detta kräver dock mycket eget engagemang och planerande...

Ger även vissa licenser tex forsränningsguide

Se http://www.kjesater.fhsk.se/kurs_fp_inled_05.asp


//Stefan