Man får tacka för en del intressanta tips.
Visst är det så att man oftast har tillgång till någon form av vatten.
Dock har jag hamnat på ställen i Uppland och längs Roslagsleden där det varit knepigt
att komma åt vatten. Färskvatten har jag ibland fått tigga av boende längs vägen.
Det var vid ett sådant tillfälle jag funderade om det fanns någon listig metod som jag inte hade en aning om.
"Tyvärr" har jag fått ett litet gulligt kök med belagd kastrull så man kan inte bruka speciellt mycket
våld vid diskningen.
//Peter
PS. Förra helgens Fjällräven Halv Classic bjöd på för mycket vatten. Det gjorde å andra sidan att man inte var speciellt sugen på att laga mat... DS
Använde själv belagda kärl emellanåt och brukade ha en trasa att torka ur kastrullen med som jag tvättade när jag kom till vatten, sen fick den hängtorka utanpå ryggan. Eftersom jag har en fallenhet för att bli skitig om händerna (pillar och rotar bland djurspår osv) är den även bra att ha till hands, 2 in 1.
Men mossa funkar annars...