Hejsan alla cykelfantaster!
Nu till sommar bär det iväg till västra Kina för fyra veckors cykling, bland fantastiskt höga berg och stekheta dalar. Det blir förmodligen rätt så roligt, hihi, men jag undrar hur det kommer att bli med bränsle till köket. Bäst vore ju om det går att få tag på T-Röd till mitt gamla spritkök, men det känns ganska lönlöst om jag ska vara ärlig?
Faktiskt så var jag i Kina för några månader sedan, men då utan att tälta. Det var så att säga inte högsta prioritet att leta efter bränsle då, men eftersom jag inte såg en enda friluftsbutik i andra städer än megastäder så förstod jag att kan komma bli svårt.
Är det någon som vet vad som "gäller" i Kina? Ett enkelt och billigt i drift, kinesiskt-kök för Kina vore perfekt, ett sådant borde finnas?
En annan fråga är hur mycket det kostar att ta med sig cykeln på flyget till Kina, och om man kan ta med sig den på inrikes flyg där.
Tackar för svar
Mvh, Jimmy
Nu till sommar bär det iväg till västra Kina för fyra veckors cykling, bland fantastiskt höga berg och stekheta dalar. Det blir förmodligen rätt så roligt, hihi, men jag undrar hur det kommer att bli med bränsle till köket. Bäst vore ju om det går att få tag på T-Röd till mitt gamla spritkök, men det känns ganska lönlöst om jag ska vara ärlig?
Faktiskt så var jag i Kina för några månader sedan, men då utan att tälta. Det var så att säga inte högsta prioritet att leta efter bränsle då, men eftersom jag inte såg en enda friluftsbutik i andra städer än megastäder så förstod jag att kan komma bli svårt.
Är det någon som vet vad som "gäller" i Kina? Ett enkelt och billigt i drift, kinesiskt-kök för Kina vore perfekt, ett sådant borde finnas?
En annan fråga är hur mycket det kostar att ta med sig cykeln på flyget till Kina, och om man kan ta med sig den på inrikes flyg där.
Tackar för svar
Mvh, Jimmy