• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Cancer! :(

Ja, det är faktiskt svårt.

Kan bara hoppas att detta är ett av de fall där läkaren har fel. Se till att ha så roligt som möjligt och tappa inte hoppet. När man tappar det så tappar man allt..

Mvh // Johannes
 
Tackar...

För era sympatier, har pratat med honom och han tar det med fattning, trots allt... han säger att han inte kan göra något och tar de dagar som är kvar som en Gåva, som han ska förvalta väl... Men han tycker det är jobbigaste är att min Mor tar det så hårt och att hans biologiska barn verkar inte bry sig! Men han vet att jag och min bror och syster finns för honom...

Mvh troswe
 
Då var det vännens tur! :(

Fick veta att en kvinnlig vän fått en tumör i hjärnan, och ska snarast ta ett cellprov... Men enligt hennes Läkare så tror inte han att den är malign, men om tumören växer så utgör den ett stort hot mot närliggande hjärnvävnader och hennes hälsa i alla fall! Och en operabastion kan då vara ända alternativet med alla risker detta innebär...

Hon har nyligen Gift sig och född -65

Håller tummarna!

// troswe :(//
 
Fick veta idag av min kära Mor, att hennes man ska börja med strålbehandling och kemoterapi (Cytostatika) etc. och han har fått ett "a second opinion" av en specialist och han tror att han kan leva ytterligare till 2 till 3 år MAX med hjälp av behandlingen.

Håller tummarna

Ber om ursäkt för min stavning denna kväll, tagit lite... ja, ni vet! Alkohol... Mår dåligt av detta som händer... Vännen som är ung (född -65) Och Mors man som inte är ens är 60 år än!

Va rädda om er och om varandra där ute! Och glöm inte dom du inte känner! Alla vill bli behandlad med kärlek, respekt och ödmjukhet etc...

Mvh troswe
 
Förstår dig. Min farmor gick bort i nåt liknande för ett år sedan ungefär. Hon var åtmistone "gammal" och hade hunnit med ett långt, och (hoppas jag) bra liv. Fortfarande fruktansvärt jobbigt. Det här måste vara ännu värre. :(

Styrkekramar!
 
Min vän, min älskade vän!

Hon gick bort för 2 timmar sedan, vad gör man med sina känslor? Min bästa vän, känt henne över 20 år! Mitt liv finns inte längre, vi var som syskon! Hur gör jag nu? Har andra vänner men dom är så himla ytliga/kalla och fattar/förstår inte hur detta känns, det är så himla kränkande mot mig, dessa "vänner" är inga vänner!

Förlåt troswe