Det är ju väldigt gott med bröd, så vi brukar ha med oss knäckebröd och mörkt bröd på våra vandringar. Problemet är, att efter 10 dagar så består brödet mest av smulor...
Så jag efterlyser idéer för hur man skall frakta bröd på ett bra sätt, utan att vikten i ryggsäcken ökar för mycket.
En tanke är ju att ha någon sorts plastlåda att ha det i, men hur blir det då när det återstår ett mindre antal skivor, åker inte dessa omkring i burken och krossas? Plus förstås att jag ännu inte hittat en optimalt anpassad låda för en stor knäckebrödsförpackning...
Tacksam även om någon har upplysningar om att baka bröd i fält, hur blir resultatet, hur mycket bränsle går åt, recept mm.
/Pär
Så jag efterlyser idéer för hur man skall frakta bröd på ett bra sätt, utan att vikten i ryggsäcken ökar för mycket.
En tanke är ju att ha någon sorts plastlåda att ha det i, men hur blir det då när det återstår ett mindre antal skivor, åker inte dessa omkring i burken och krossas? Plus förstås att jag ännu inte hittat en optimalt anpassad låda för en stor knäckebrödsförpackning...
Tacksam även om någon har upplysningar om att baka bröd i fält, hur blir resultatet, hur mycket bränsle går åt, recept mm.
/Pär