• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Band t-shirts?

Någon som vet ngn affär/webshop som säljer bandtröjor/t-shirts med OVANLIGA TRYCK? Söker främs på band som t.ex Green Day, Mötley Crüe, Aerosmith, Nirvana....

Söker även webshoper som säljer kläder av punk/rock/alternativ stil. INTE GOTH/EMO osv. Har kollat runt på shock, rockzone, shango, bluefox, men det måste väl finnas mer?

Tack på förhand! =)
 
Bara ett tips sådär, om du kan tänka dig att köra på annat än webshoper så är ju ebay alltid perfekt! Där hittar man i princip alltid sånt som ingen annan har, speciella tryck och så vidare. Dessutom blir det ofta billigare inkl. frakt än vad det är i Sverige.

Loggar du in på deras internationella marknad ( http://www.eim.ebay.se/ ) så visar de bara artiklar som kan skickas till Sverige, hur enkelt och prima som helst ;) Sen måste man ju ha paypal, men det är lätt fixat också.
 
Dunken.se

Vi har nog ungefär samma stil på kläder låter det som. Har beställt väldigt mycket kläder ifrån http://www.dunken.se. Dom har alltid snygga kläder och uppdaterar sitt utbud varje vecka. Så varje helg går jag in och tittar vad de har fått in för nya saker.

Snabba leveranser också, fick mitt paket dagen efter jag beställde (beställde klockan 14.00).