FJS90/91; sa:livetarunderbart (Ann-Catrine Nordberg)
Det är klart att jag måste tala om hur jag ska använda köket, glömde det…
Jag tältar och åker skidor i nordisk fjällmiljö på vintern. Alltså inte hög höjd och inte i länder där det är svårt att få tag på bränsle. Eftersom jag åker skidor och tältar är vikten central. Även ljudnivån är viktig då jag är en social varelse som önskar att samtala under den tid jag använder köket. Att köket ska fungera under sträng kyla är självklart väldigt viktigt.
Ann-Catrine
Då tycker jag att du genast skall skaffa en pulka som gör att vikten inte blir en faktor på samma sätt, sedan så tycker jag att du skall samla ved och laga din mat över levande eld i det fria.. UNDERBART!! I det här läget så hade jag utan tvekan valt Trangiaköket som reserv om ved inte hittas på vägen.. men bara som reserv!!
Instämmer helt Patric. Mat lagad över öppen "riktig" eld smakar alltid bäst och eftersom du (Ann-Catrine) sa att du var en social varelse så kommer mysfaktorn dessutom att vara en till positiv aspekt.