Har ingen större erfarenhet av tält och än mindre att laga mat i absidern. Jag har sökt på forumet och läst på lite, åsikterna går tvärt isär med varandra när det gäller detta. En del har sett tält brinna ner till grunden och en del uppskattar mysfaktorn av att tillaga ett varmt mål mat inne i tältet medans regnet faller utanför.
Naturligtvis bör man undikva att göra detta - när det är fint väder så kan man laga utomhus. Men om det skulle vara spöregn och snålblåst kan det vara skönt att laga sin mat i absidern.
Kan tillägga att det är ett Trangiakök som ska användas.
Så: tips, idéer, erfarenheter? Kan tältet påverkas på något sätt? Typ sömmar och sådant?
Naturligtvis bör man undikva att göra detta - när det är fint väder så kan man laga utomhus. Men om det skulle vara spöregn och snålblåst kan det vara skönt att laga sin mat i absidern.
Kan tillägga att det är ett Trangiakök som ska användas.
Så: tips, idéer, erfarenheter? Kan tältet påverkas på något sätt? Typ sömmar och sådant?