Ända sedan jag började äta kiwi har jag antingen skalat dom med potatisskalaren eller delat kiwin i 2 halvor med en kniv och sedan ätit upp innehållet med hjälp av en liten sked.
Men med dessa metoder blir man rätt kladdig om händerna vilket inte är något problem när man är hemma och har rinnande vatten i kranen. Men nu börjar jag fundera på att stoppa ner kiwi i fikapackningen.
Men hur gör man för att minimera kladdet när man inte är hemma?
Jag har kommit på 2 sätt.
1 Äta kiwin med skal på precis som man gör med päron och äpplen.
2 skala kiwin potatisskalaren hemma och sedan lägga kiwin i någon vattentät liten ask.
Hur gör Ni när ni har med er kiwi ut i naturen?
Per
Men med dessa metoder blir man rätt kladdig om händerna vilket inte är något problem när man är hemma och har rinnande vatten i kranen. Men nu börjar jag fundera på att stoppa ner kiwi i fikapackningen.
Men hur gör man för att minimera kladdet när man inte är hemma?
Jag har kommit på 2 sätt.
1 Äta kiwin med skal på precis som man gör med päron och äpplen.
2 skala kiwin potatisskalaren hemma och sedan lägga kiwin i någon vattentät liten ask.
Hur gör Ni när ni har med er kiwi ut i naturen?
Per