Någon här på forumet som har erfarenheter av att ta med sig bacon och ägg. Okokta ägg är ju lite små svårt att ta med men jag tänker mig kokta eller stekta. Hur många dagar kan man förvara det? Varma dagar förstår jag men lite kallar höstdagar 10 grader kanske. Sen undrar jag över bacon. Hur länge vågar jag förvara det? Ska ute över en natt tänkte jag.
Ägg och bacon
- Trådstartare markanthus
- Start datum
Liknande trådar
Trådstartare | Titel | Forum | Svar | Datum |
---|---|---|---|---|
Koka ägg i mattermosen | Friluftsmat | 21 | ||
Knäckta ägg/färdig smet, hållbarhet? | Friluftsmat | 5 | ||
Ägg | Friluftsmat | 24 | ||
Råa ägg | Friluftsmat | 13 | ||
Hållbarhet på ägg | Friluftsmat | 22 | ||
Ägg? | Friluftsmat | 13 | ||
Transport av smör och ägg | Friluftsmat | 31 | ||
Torka ägg | Friluftsmat | 8 | ||
Steka bacon | Friluftsmat | 19 | ||
Bacon som håller? | Friluftsmat | 11 | ||
Torka Bacon | Friluftsmat | 13 | ||
bacon | Friluftsmat | 3 |