Kommer handla om att laga mat ute. Mer fokus på god men enkel matlagning, råd och tips vad man kan ta med sig. Jag är mest ute med min familj och därför är maten anpassade för att vara ute och kunna njuta tillsammans.
Tycker om att tillbringa min lediga tid ute, främst tillsammans med min familj. Vandra, åka skidor, cykla i skogen eller paddla kajak. Har också ett stort matintresse och tycker om att laga mat med riktiga råvaror både hemma och ute på turer.
Användarnamn: KabisIntressen: Friluftsmat, Vandring, Turskidåkning, Långfärdsskridsko, Litteratur, Mountainbike, Bär & svamp, Paddling, Utförsåkning, Resor
Kategorier:
Etiketter:
Etiketter:
Efterrätt, Energibars, Familjevecka, Grövelsjön, Kajak, Kokbok, Luncher, Muurikka, Recept, Smårätter, Tips, Torkning, Utflyktsmat, Via Ferrata
En härlig vinterdag
Tidigare i vinter tog vi skridskorna med oss och körde upp till en sjö i närheten. I sjön ligger en liten ö med en eldplats och vindskydd som man tyvärr inte kommer åt på sommaren (om man inte har en båt i sjön). Vi åkte skridskor ut till ön och fick en härlig skridskotur och när vi kom fram så tände vi en eld och tog fram dagens överraskning – våffeljärnet!