Avancerad matlagning i naturen och ätbara vilda ingedienser.

Användarnamn: luluintheforest

Intressen: Friluftsmat, Bär & svamp, Paddling, Resor, Plocka ätbart i naturen

Mer på profilsidan


2020:
April

Kulinariskt paddeläventyr i Sankt Annas skärgård

Jag hade turen att bli medbjuden på en guidad kulinarisk paddeltur i Sankt Annas skärgård förra sommaren. Den verkade helt skräddarsydd för mig så självklart sa jag ja! Jag har paddlat en hel del själv i området och jag älskar att laga mat på eld och plocka grejer i naturen. Men jag har aldrig haft en riktig kock som håller i allt och det var galet kul att få lära mig av henne.  Jag brukar inte åka på guidade turer, och jag var verkligen överraskad av hur skoj det var och maten var helt fantastisk. Det var jag och en salig blandning härliga folk från flera olika länder. Det verkar som att om man gillar mat, vin och natur funkar man ihop, punkt.


Vinter i Österrike: 6 höjdpunkter

Upplev ikoniska skidbackar, glaciäräventyr och charmiga byar där alpina traditioner och kulinariska smakupplevelser skapar en unik atmosfär.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg