Ja, rubriken säger väl det mesta.
Själv använder jag Tenol, tycker det är vida överlägset T-röd och butiernas dyra "special"-bränsle.
Via en kompis kommer jag någon gång då och då också över en 50/50 blandning metanol och etanol. Vilken otrolig skillnad! Ytterst lite sot (knappt märkbart) och det går säkert på halva tiden att koka upp. Drygare är det också.
Om inte folk envisades med att dricka den så skulle vi kunna ha en otroligt billig och överlägset effektiv sprit till våra kök! Och kunna slippa den där miljövidriga gasen också.
Men som sagt; vilken sprit använder ni till era kök och varför??
Själv använder jag Tenol, tycker det är vida överlägset T-röd och butiernas dyra "special"-bränsle.
Via en kompis kommer jag någon gång då och då också över en 50/50 blandning metanol och etanol. Vilken otrolig skillnad! Ytterst lite sot (knappt märkbart) och det går säkert på halva tiden att koka upp. Drygare är det också.
Om inte folk envisades med att dricka den så skulle vi kunna ha en otroligt billig och överlägset effektiv sprit till våra kök! Och kunna slippa den där miljövidriga gasen också.
Men som sagt; vilken sprit använder ni till era kök och varför??