Torka mat

Torka mat

Bok om att torka mat av Eric Tronblad, se bokrecension här


Tillverkare: Calazo AB

 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: I det närmaste komplett bok med många roliga tips på recept

Minus:Kanske lite ostrukturerad/rörig i mitt tycke

Kommentar: Känns helt klart som den hittills bästa boken på området. Det som drar ner betyget en aning för min del är att jag uppfattar den som lite ostrukturerad emellanåt. Man får som regel bläddra bort och fram några blad för att hitta vad som gäller för respektive livsmedel. En bättre överskådlighet hade varit önskvärt! En samlad faktaruta med riktvärden (tillvägagångssätt, ev. förbehandling, torktemp/tid, förvaring) för livsmedel hade definitivt gett boken en 5:a!

Kundservice: Lånade boken på lokala biblioteket till en början och förstod snabbt att det är en "need to have".

Pris: 259

Plus: Tydliga instruktioner (Tid, förvaring, användning osv). Bra enkla recept (få ingredienser och inga exotiska grejer). Vackra bilder självklart! Bra för både vegetariska och icke-vegitariska rätter.

Minus:Innehåller tyvärr inte info om alla råvaror... man kan ju inte få allt.

Kommentar: Innehåller all information för den som är helt grön när det gäller att torka mat. Bra strukturerad och indelad efter olika råvaror. Finns säkert info för rutinerade men lämpar sig allra bäst för nybörjaren. Bästa boken om friluftsmat jag äger!


Vandrat på ett platåberg? Upptäck Billingens unika landskap!

Njutvandra året om i fantastisk natur med böljande sluttningar och dramatiska klippavsatser – bara ett stenkast från Skövdes centrum.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg