• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Vita ändproppar i plast

Inte så friluftsrelaterat men detta är ju fritt forum: Jag är på jakt efter vita plastproppar med mått som syns på bilden. De gör tjänst som uttfyllnad i köksluckorna. De har hål för gångjärn borrade på båda sidor för att kunna vara både vänster- och högerhängda. Luckorna är nu omlackaderade och de gamla propparna ser numera gula istället för vita ut. Köksleverantören säljer inte längre sådana - nuförtiden borrar man bara den sida det ska sitt gångjärn i.

Finns motsvarande plastproppar för något annat syfte?
Hoppas någon gör det sjävlare kan tipsa.

/Patrik, med ny-vita köksluckor
 

Bilagor

  • propp.jpg
    propp.jpg
    31.1 KB · Visningar: 141
Hornbach har ganska mycket såna där prylar som de säljer styckevis för möbler och annat såg jag igår. Liknande plastpluggar kostade 20 öre styck och möbelskruv sålde de för 30-50 öre styck. Lycka till! Tror tyvärr inte att man kan kolla sortimentet på nätet.