• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Vill Önskar alla en fin Midsommar!

Glöm inte att plocka nio, sorters blommor, helst vid ett vägskäl, klättra sen över nio gärdesgårdar och lyckas du sedan somna utan att yppa ett ord lär du i drömmen kunna se sin tillkommande ;)))

Mvh troswe
 
Trevlig midsommar! Sillunch avklarad och vädret är bra i Älvkarleby. Ska tälta ute på gräsmattan pga dåligt med sovplatser så jag får drömma att jag ligger på någon fjällsluttning sen. Skönt med Hilleberg pga det extrema vädret :)