• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Vilda djur,finns det?

Tanken slog mig här om dagen när jag bläddra mellan kanalerna hos en kompis som har många naturkanaler..
De va björnmannen,tigermannen,vargmannen,gorillamannen,krokodilmannen å allt va det heter och dom lever med djuren ute i det vilda.. och det dyker upp nya förmågor upp en efter den andra..


Inte konstigt att det springer vargar å björnar i trädgården hemma.. det är nog människan som rubbat naturens gång och beteende till den är idag...

Effekten av det hela blir när så mkt folk som vistas i naturen då blir djuren orädd för människan.. eller?
 
Får de erfarenheten att människan är snäll och ofarlig så blir väl många "intelligentare" djur mer orädda,är vi onda och jagar och dräper dem blir de skygga,alternativt också rätt aggressiva.
Kan tänka mej att björnarna som ofta vistas inom nån km radie från vårt fritidshus inte är särskilt oroade över oss som går där.
Pappas visdom:"de lär sej vilka människor som hör till området,och så håller vi oss mestadels ur vägen för varandra".För allas bästa.