• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

vattendrag/fall västra vättern

har ett litet fotoprojekt på gång där jag behöver ett vattenfall alt. forsande vatten. är det nå´n som vet om nå´t sådant? gärna i trakterna kring Hjo. Hjoån hade vart perfa, men den fick man visst inte vada i...
 
Rävafallet på Hökensås, i Habo kommun, är ett tips. Åk söderut på väg 195, kör igenom Brandstorp, och efter du kört över Holmån vid Häldeholm så är det första avtagsvägen till vänster. Sen kör man, tja, en och en halv, två kilometer kanske och ställer bilen, och går stigen ner till fallet. Inte så stort kanske, men ändå. Koordinaterna är något i stil med 1403100 6439900.

Kolla, jag hittade en bild också:
ravafallet.jpg