• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Var tog duracell vägen?

Var hoss ica handlarn nyss och skulle ha några r6. Men borta var alla duracell-paketen, istället var det något som hette novaline. Jag tror att även filmburkarna hette novaline. Är det något uppköp, har inte tänkt på det innan men det var nog ett tag sen jag såg några duraceller.
//Niklas
 
Nej i så fall är det nog bara ICA (centralt eller lokalt) som av någon anledning valt bort dem. Kanske är det någon inköpare på ICA som fått bättre muta från en annan leverantör? Inköparna vinner ju dessutom på att regelbundet byta leverantörer, det visar att de är aktiva och gör något.