• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Var ligger den nya järnvägsstationen i Kiruna

avslutad210712

Gäst
"Alla" vet att järnvägsstationen i Kiruna är flyttad men hur man än söker på hitta etc så kommer man till den gamla lokaliseringen.

Har skickat en fråga till Kiruna Kommun för att få veta exakt var den nya stationen ligger och kommer att meddela det här men om någon på utsidan vet det redan nu så får de gärna lägga in adressen. Skall ligga 1,5 km längre norrut vilket såklart innebär en ordentligt längre promenad både från centrum som fån busstationen.
 

avslutad210712

Gäst
Tackar för svaret. Då ligger den ungefär där jag misstänkte men vad är en walk-in-the-park på 1,5 km extra när man skall gå flera mil :) Så länge man inte missar en anslutning vill säga.