Vandaliserat mountainbikespår

Mountainbikespåret i Rudan, Haninge, har vandaliserats.

Det pågår en del arbeten för att rusta upp mountainbikespåret i Rudan, Haninge. Bland annat har spårmärkningen gjorts om och stigen delvis dragits om. Spåret är på inget sätt tillrättalagt eller förenklat.

Just därför är det extra tråkigt att spåret har vandaliserats.
En av fartdämparna har totalförstörts, och spårmarkeringar har sprejjats över med grön färg (vilket gör att man inte ser dom).

Är det någon av er som vet något om detta eller har hört något om det så får ni gärna kontakta Mattias Lindström, i SAMS på 08 500 202 10 eller via epost info@samsinfo.nu

För mer information hänvisar vi till SAMS webbsite <http://www.samsinfo.nu>
 
Så jäkla tråkigt att höra! Synd för alla som brukar åka där, och särskilt för de/er som lagt ner jobb på spåret. Samt tråkigt om det ska öka på eventuella klyftor mellan de av oss som gillar att njuta av naturen bland annat med på en cykelsadel, och övriga.

Hoppas att ni får tag i de som ligger bakom så att ni kan ta en diskussion med dem och förklara hur vi alla bör dela på våra stadsnära naturresurser på bästa sätt.

Man kan väl också ha en stilla förhoppning att detta var ett omoget pojkstreck och inte utfört av någon vuxen individ som verkligen vill sabotera för just mountainbikecyklister.

# Magnus
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
balo Mountainbikespår Linköping ? Mountainbike 3
prnilla Mountainbikespår Sthlm Mountainbike 3

Liknande trådar