Hej alla!
Jag skall nästa vecka upp till Härjedalen för min första fjällvandring. Har införskaffat nödvändig utrustning, men står inför ett litet dilemma. Vad äter man egentligen när man vandrar?
Jag har ett Trangiakök som jag tänkte värma "torrfoder" (lunch/middag) med (typ Blåband färdigmat som bara blandas med varmt vatten), men vad rekommenderar ni att äta till frukost och kvällsmat?
Känns lite meckigt att sitta och koka havregrynsgröt varje morgon, med allt vad det innebär av råvaror, disk osv. Vad säger ni som har erfarenhet på området?
Mvh / Erik
Jag skall nästa vecka upp till Härjedalen för min första fjällvandring. Har införskaffat nödvändig utrustning, men står inför ett litet dilemma. Vad äter man egentligen när man vandrar?
Jag har ett Trangiakök som jag tänkte värma "torrfoder" (lunch/middag) med (typ Blåband färdigmat som bara blandas med varmt vatten), men vad rekommenderar ni att äta till frukost och kvällsmat?
Känns lite meckigt att sitta och koka havregrynsgröt varje morgon, med allt vad det innebär av råvaror, disk osv. Vad säger ni som har erfarenhet på området?
Mvh / Erik