JAg går på designhögskolan i Kalmar och håller förtillfället på med ett projekt där jag vill studera matlagningssituation i ute på friluftsäventyr. Därför skulle jag behöva lite hjälp med åsikter om ät, laga, transportera mat/ matlagningshjälpmedel ute i det fria.
så om ni skulle vilja besvara någon eller några av nedanstånde fråger gör ni mig till en mycket lyckligare människa.
vad använder du för utrustning för matlagning när du beger dig ut på en flerdagarstur i skog och mark (/till havs)?
Vad är det någon pryl, mat eller liknade som du verkligen inte kan vara utan och varför det?
Vad är det mest avgörande funktionen när du väljer produkter för matlagning/förtäring?
Vilket är det effektivaste sättet/köket att tillaga mat på, varför?
Är det någon ting eller situation i matlagningsprocessen som känns besvärlig och krånglig? på va sätt?
i vilken naturmiljö brukar du befinna dig då du rör dig i naturen? Hur många brukar ni vara då som är ute på vandring?/Paddling eller dyligt?
Vilket bränsle för stormkök är mest effektivt enligt dig och varför?
JAg vore väldigt tacksam om det finns någon som vill hjälpa mig med dessa frågor eller egna funderingar.
MVH
Anna
så om ni skulle vilja besvara någon eller några av nedanstånde fråger gör ni mig till en mycket lyckligare människa.
vad använder du för utrustning för matlagning när du beger dig ut på en flerdagarstur i skog och mark (/till havs)?
Vad är det någon pryl, mat eller liknade som du verkligen inte kan vara utan och varför det?
Vad är det mest avgörande funktionen när du väljer produkter för matlagning/förtäring?
Vilket är det effektivaste sättet/köket att tillaga mat på, varför?
Är det någon ting eller situation i matlagningsprocessen som känns besvärlig och krånglig? på va sätt?
i vilken naturmiljö brukar du befinna dig då du rör dig i naturen? Hur många brukar ni vara då som är ute på vandring?/Paddling eller dyligt?
Vilket bränsle för stormkök är mest effektivt enligt dig och varför?
JAg vore väldigt tacksam om det finns någon som vill hjälpa mig med dessa frågor eller egna funderingar.
MVH
Anna