Frukost:
I skogen med lyx. Stekt bacon med äggröra, rostat bröd, juice och kokkaffe.
I fjällen: Risgrynsgröt (parma minutris) med nötter och nyplockade blåbär.
Lunch/kväll:
I skogen: Färsk grillad fisk men annars valfri god mat med god dryck till.
I fjällen: Färdigmat. REAL kyckling curry. Annars hemtorkade ingridienser för köttfärsås och barilla pasta.
Bästa suprise: (när vi är ute brukar vi alltid ha med en "överraskning" var i form av efterätt eller liknande och bjuda övriga på)
Här måste jag säga pannkaka med grädde (tub) och sylt (nyplockade bär mosade i socker). SÅ gott.
Kom gärna med egna menyer som jag kan hämta inspiration ifrån (gärna mer än olika varianter på snabbnudlar )
I skogen med lyx. Stekt bacon med äggröra, rostat bröd, juice och kokkaffe.
I fjällen: Risgrynsgröt (parma minutris) med nötter och nyplockade blåbär.
Lunch/kväll:
I skogen: Färsk grillad fisk men annars valfri god mat med god dryck till.
I fjällen: Färdigmat. REAL kyckling curry. Annars hemtorkade ingridienser för köttfärsås och barilla pasta.
Bästa suprise: (när vi är ute brukar vi alltid ha med en "överraskning" var i form av efterätt eller liknande och bjuda övriga på)
Här måste jag säga pannkaka med grädde (tub) och sylt (nyplockade bär mosade i socker). SÅ gott.
Kom gärna med egna menyer som jag kan hämta inspiration ifrån (gärna mer än olika varianter på snabbnudlar )