• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Undersökning Äventyrsresor

Hejsan!
Jag tillsammans en grupp studenter på Medieteknikprogrammet på KTH har i kursen Människa Datorinteraktion, fått en uppgift att göra en webbjänst för försäljning av paketresor med äventyrsinriktade aktiviteter. En del av uppgiften är att intervjua eventuella kunder innan vi sätter igång själva arbetet för att kunna få fram bästa möjliga innehåll på sidan. Därför söker ett antal äventyrsintresserade personer i Stockholmsområdet som skulle kunna tänka sig att ställa upp som intervjuobjekt i ca en halvtimme. Vi kan tyvärr inte erbjuda någon ersättning eftersom vi själva inte tjänar någoning på det, men vi bjuder på kaffe under intervjun!

Det enda kravet vi har på personen i fråga är att han/hon har gjort eller någon gång skulle kunna tänka sig att göra en äventyrsresa med allt vad det innebär.

Slutresultatet kommer endast att presenteras på KTH och kommer inte att bli någon riktig tjänst.

Anmäla intresse kan ni göra antingen här eller via mail på
d.lindau@gmail.com

Tack på förhand!
Projektgrupp 5 genom Daniel Lindau

Edit: stavfel